martes, 3 de mayo de 2011

Regidor de CiU denunciat per mobbing immobiliari

Nota de premsa

Joan Miquel Terradas Giol, regidor de Benestar Social i Família de l’Ajuntament de Breda per CiU, ha estat denunciat als jutjats de Santa Coloma de Farners (Girona) per mobbing immobiliari i destrosses a mobiliari pertanyent a les senyores Celis i Díez, llogateres des de fa més de trenta anys d’una masia propietat dels pares del regidor. Les senyores Celis i Díez són, respectivament, la presidenta i la secretària de la Plataforma Pablo Díez contra l’assetjament laboral.

Els fets es remonten al mes de juliol de 2010, quant les senyores Celis i Díez, amb tota la seva bona fe, van deixar la clau de la casa als propietaris per tal que arreglessin una gotera mentre elles estaven de vacances. Quant van regressar es van trobar amb la sorpresa de que havien llençat els seus mobles a les antigues quadres i que el regidor Terradas Giol estava fent obres sense la seva autorització.

Malgrat la promesa del regidor de tornar a deixar-ho tot com estava abans, la realitat és que no va atendre els requeriments de les senyores Celis i Díez i del seu advocat. Va continuar fent obres, fins arribar a impedir-les el pas mitjançant una porta metàlica i una cadena, manifestant que no els reconeixia cap dret i que volia fer negoci amb la masia dels seus pares llogant-la per a fer barbacoes.

Com a culminació d’aquest comportament al marge de la llei (donat que en cap moment va seguir les vies legals), el regidor va començar a destrossar els mobles de les llogateres i a llançar-los a la intempèrie, com es pot apreciar a les fotografies que adjuntem.

La Plataforma Lluitem contra el Mobbing ha creat una pàgina de Facebook i un blog per donar a conèixer aquets fets a la ciutadania.



E-mail: lluitemcontraelmobbingarrobahotmail.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario